Όροι χρήσης

 

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΤΑ
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το  www.pb-bekiaris.gr , www.pb-autoparts.gr .Κόστος μεταφορικών: από 1 εώς 3 κιλα το κόστος είναι 4 ευρώ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 6 ευρώ με αντικαταβολή. Για κάθε επιπλέον κιλό στο κόστος προστίθενται 0,50 ευρώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εάν επιθυμεί ο πελάτης και ελάχιστο κόστος για τη μεταφορά είναι τα 5,00€ και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα.

ΚΤΕΛ

Ένας άλλος σύντομος τρόπος μεταφοράς των προϊόντων είναι με λεωφορείο. Η αποστολή γίνεται αφού ειδοποιηθεί ο πελάτης ότι έχει σταλεί το προϊόν με ΚΤΕΛ για την παραλαβή του  από την αποθήκη του πρακτορείου. Τα συχνά δρομολόγια για διάφορους προορισμούς διευκολύνουν έτσι ώστε ένα δέμα να παραλειφθεί σε μερικές ώρες μόνο. Το κόστος αποστολής με ΚΤΕΛ είναι 5,00€. Είναι ένας τρόπος αποστολής που προτιμούν πολλοί επαγγελματίες στο χώρο του service-ανταλλακτικών.

COURIER

Η παραγγελία με αποστολή με courier μπορεί να φτάσει την επόμενη εργάσιμη μέρα και το ελάχιστο κόστος είναι 5,00€.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται με έντονα γράμματα περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και ισχύουν για παραλαβή από την έδρα μας. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. 

 ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας στείλουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail η τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ` αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη www.pb-bekiaris.gr , www.pb-autoparts.gr : To κατάστημα μας ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Το κατάστημα μας περιέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων για τους οποίους δεν φέρει καμία ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για οποιαδήποτε ζημιά υποστεί ο επισκέπτης που με δική του ευθύνη και θέληση επισκέπτεται τους δικτυακούς τόπους αυτούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    Φαώνος 57, Αθήνα - Κολωνός
  •  
    Τηλέφωνο : 2105130850
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…