Πολιτική αποστολής

 

ΕΛΤΑ
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το PB bekiari.gr.Κόστος μεταφορικών: από 1 εώς 3 κιλα το κόστος είναι 4 ευρώ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 6 ευρώ με αντικαταβολή. Για κάθε επιπλέον κιλό στο κόστος προστίθενται 0,50 ευρώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εάν επιθυμεί ο πελάτης και ελάχιστο κόστος για τη μεταφορά είναι τα 5,00€ και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα.

ΚΤΕΛ

Ένας άλλος σύντομος τρόπος μεταφοράς των προϊόντων είναι με λεωφορείο. Η αποστολή γίνεται αφού ειδοποιηθεί ο πελάτης ότι έχει σταλεί το προϊόν με ΚΤΕΛ για την παραλαβή του  από την αποθήκη του πρακτορείου. Τα συχνά δρομολόγια για διάφορους προορισμούς διευκολύνουν έτσι ώστε ένα δέμα να παραλειφθεί σε μερικές ώρες μόνο. Το κόστος αποστολής με ΚΤΕΛ είναι 5,00€. Είναι ένας τρόπος αποστολής που προτιμούν πολλοί επαγγελματίες στο χώρο του service-ανταλλακτικών.

COURIER

Η παραγγελία με αποστολή με courier μπορεί να φτάσει την επόμενη εργάσιμη μέρα και το ελάχιστο κόστος είναι 5,00€.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    Φαώνος 57, Αθήνα - Κολωνός
  •  
    Τηλέφωνο : 2105130850
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…